2. a 3. kolo ligy - 31.10.2010

09.11.2010 15:11

V tomto kole se nás sešlo opět 10, tudíž jsme nemohli poskládat dvě standartní pětky. Z minulého kola si svůj černý bodík za nepřítomnost smazal Karel, bohužel nám chyběl obránce Vítek. První zápas proti Vittorii South Town začal nadmíru povedeně a po necelých 4 minutách dal právě Karel zapomenout na svůj prohřešek, když po Jindrově přihrávce otevřel skóre střelou z dálky. Bylo to tu! Poprvé v historii DHL vedl. Co nám to ale bylo platné, když soupeř odpověděl záhy, po necelé minutě a skóre vyrovnal. První třetina tak skončila nerozhodně 1:1. V té druhé jsme soupeře dlouho tlačili a nedávali jsme mu téměř žádný prostor, to se nám také po čase vyplatilo, když céčko Libor centroval míček z levé strany hřiště a míček si do branky nešťastně srazil jeden z protihráčů, gól byl nakonec připsán Kubovi, který se před brankářem snažil vybojovat nějaký prostor. Opět sme vedli 2:1 a opět ne na dlouho. Po pár minutách se zápas opět vyrovnal a dvěma slepenými góly na konci třetiny jsme prohrávali již 4:2. Bohužel nám ve druhé třetině vypadl z kádru Vláďa, kterému vypadlo koleno a musel tak předčasně skončit. Doufejme že se brzy uzdraví a bude se s námi rvát o nějaký ten bodík v dalších zápasech. Oslabeni o dalšího hráče jsme vykročili do třetí třetiny. Bohužel pro nás ne tou správnou nohou a v polovině třetiny jsme prohrávali již 7:2 a nějaký dobrý výsledek byl ten tam. Ke konci se ještě nechal vyloučit Ondra, ale oslabení jsme úspěšně zvládli.

Druhý zápas proti méně početným Desperádům začal vcelku slušně, alespoň první minuty. Poté už nás protihráči rychle vyškolili a během necelých 2 minut nasázeli 4 góly. Zdrceni touto salvou gólů jsme se jen těžko vraceli do zápasu, neběhali jsme, morálka byla v kopru, ale jen zázrakem, a i přes Jindrovo vyloučení při kterém jsme opět neinkasovali, se nám povedlo v první třetině udržet stav. Druhá třetina začala opět nepřesnostmi a nevyužitými šancemi soupeře, ale k jejímu konci jsme prohrávali již 6:0 a debakl byl za rohem. V posledním dějství jsme se naštěstí trochu vzchopili, objevily se i náznaky šancí, nedostali jsme ani gól a tak výsledek 6:0 mohl dopadnout ještě hůře.

Co nás může těšit tentokrát? Zatím úspěšná hra v oslabení (100%), kdy jsme ze tří hraných oslabení nedostali ani gól. Teď už jen nedostávat góly i ze hry. 4. prosince se o to můžeme pokusit.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.