1. kolo ligy - 16.10.2010

16.10.2010 23:50

Začátek ligy se nevyvíjel plně dle představ celého našeho týmu. Jistě by se dalo na naší hře najít pár dobrých momentů, ale bylo by jich pomálu. Ale hezky od začátku.

Na náš velký den jsme se měli vydat v počtu čítajícím 11 hráčů, což by dohromady tvořilo 2 kompletní řady. Bohužel se z neznámých důvodů (pravděpodobně kocovina:)) na plánovaný sraz nedostavil Karel a tak sme se museli obejít bez jednoho útočníka. Po informaci, že soupeř hraje jenom v šesti pro nás nebyla ztráta jednoho hráče zas takový problém (což se později vyvrátilo kondicí soupeřů, kteří by dokázali uběhat celý náš tým ještě dlouho po poslední siréně).

První třetina se vyvíjela v celku dobře. I přes některé vyložené šance Tatranu jsme udrželi nerozhodný stav po celých dvanáct minut na čemž měl lví podíl Adam v brance. S vidinou poměrně dobře rozehraného utkání jsme vstoupili do druhé třetiny. Ta se ukázala jako klíčovou pro celé utkání. Vinou individuálních chyb všech hráčů a taktické rozházenosti a nepřipravenosti na hřišti nás Tatran začal přehrávat snad ještě více než v prvním dějství. I přesto, že se nám povedlo přežít oslabení bez inkasovaného gólu jsme druhou třetinu prohráli 1:0. Lehce poškozená morálka se podepsala na hře v začátku poslední třetiny. Po pár minutách jsme porhávali již 5:0 a začalo to vypadat bídně. Ke konci utkání se ale hra otočila a po pár neproměněných šancí soupeře se potvrdilo známé "Nedáš, dostaneš." a kapitán Libor Štefl si zapsal již svou druhou trefu v týmu, když po Vítkově přihrávce vystřelil z dálky a vystoupal na trůn nejlepšího střelce týmu. O několik vteřin později jsme náskok soupeře stáhli opět o jednu branku když po rychle rozehrané standartní situaci nahrál Ondra L. na levou stranu Vláďovi a ten krásnou střelou zakončil. Bohužel i přes náš narůstající tlak se nám nepovedlo s výsledkem nic udělat a tak jsme prohráli náš první zápas 2:5.

Těšit nás může snad jen hra v posledních pěti minutách, výsledek druhého utkání Tatranu který skončil také výhrou Sedlčanského klubu a dva pěkné góly. Horší už to je s taktickou hrou, kondicí, neznalostí pravidel a špatným střídáním.

31.10. se ukážeme doufejme v lepším světle a urveme konečně nějaký ten bodík. Doufáme, že nás přijdete podpořit.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.