Preview 2. a 3. ligového kola

26.10.2010 14:14

Další kolo se koná dne 31.10.2010 od devíti hodin ranních, což znamená že sraz bude nějakou půlhodinku předem před halou TJ Radlice (Kutvirtova 5, dostupnost-tramvaj 7-stanice Radlická, Metro B-zastávka Radlická, a pak pěšmo).

První soupeř bude tým FBC Vittoria South Town, který v minulém zápase ukořistil jeden bod za remízu 2:2 s Příbramí a to přesto že nastoupil pouze v sedmi hráčích, doufejme že budou mít podobný počet hráčů, i když v sedmi remízovat s téměř dvojnásobně hráčsky vybavenou Příbramí, která má už 4 body za remizu a výhru, nám může přidávat lehké vrásky.

Druhý zápas nás poté čeká o 2 hodiny později v 11:20 a soupeřem nám bude tým Desperados SNW B. V minulých dvou kolech uhrál pouze bod a to za remízu 2:2 s aktuálně sedmým týmem tabulky FBC Hornets Praha. V dalším utkání prohráli 3:1 s nám dobře známým soupeřem Tatranem Sedlčany. Desperádi se tak nacházejí na šestém místě.

Zatím není kvalita soupeřů tak dobře rozeznatelná, takže nevíme do jak moc těžkých zápasů se vydáváme, při pohledu na tabulku je ale vidět, že zápasy budou z té lehčí poloviny. Uvidíme jak se nám bude dařit. Takže v sobotu brzo spát, v neděli brzo vstávat a hurá na florbal!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.