1. turnaj

13.03.2010 21:48

        Dnes, 13. března 2010 jsme se zúčastnili prvího turnaje našeho týmu. Konal se v Předměřicích nad Labem. Jeli jsme tam s nadějí postupu alespoň ze skupiny. Místo očekávaného příjezdu v paték kolem páte hodiny jsme dorazili na chatu až v půl sedmé.

        Jelikož nám nepřišly dresy tak jsme museli improvizovat a na půjčené dresy lepenkou udělat čísla. K tomu nám Adam s Ondrou chvíli hráli na kytárku a pak jsme si dali poker a šli spát.

        První zápas jsme odehráli hned od osmi hodin ráno proti papírově nejsilnějšímu týmu naší skupiny. Prvních deset minut jsme drželi nerozhodný stav 0:0, ale poté se projevil nedostatek fyzičky a především to, že nás bylo pouze sedm, což znamená jen jeden hráč na střídání. I přesto, že Adam předvedl několik výtečných zákroků, tak jsme během posledních pěti minut čtyřikrát inkasovali a prohráli 0:4.

        Do druhého zápasu jsme šli s tím, že musíme začít hrát a dávat góly, přesto síly ubívaly čím dál více a na našem výkonu to bylo velice znát. Soupeř nás celý zápas přehrával a i když náš výkon byl lepší než v prvním utkání prohráli jsme 0:6.

        Ve třetím utkání nás čekal papírově nejslabší soupeř. Doufali jsme, že se nám podaří konečně alespoň skórovat nebo dokonce vyhrát. Přesto, že jsme hráli vyrovnaný zápas, byli jsme stále o krok pozadu, protože nám už chyběly síly. Na soupeře jsme rozhodně měli a několikrát jsme soupeře dostali i pod tlak, ale vyplynulo z toho jen buď hodně nepřesná střela nebo zbytečná ztráta míčku a tak se naše přání výhry čím dál více vzdalovalo. Za stavu 0:6 byl ve 14. minutě vyloučen Libor Štefl za hrubost na 2 minuty a v oslabení jsme poté inkasovali sedmý gól na 0:7. V samotném závěru utkání, v posledních vteřinách, jsme soupeře opět dostali pod tlak a už to vypadalo, že se nám podaří vstřelit alespoň jeden čestný gól na turnaji, ale štěstí nám nepřálo. Ten jeden čestný gól se vstřelit podařilo, Libor Štefl doklepával míček do prázdné brány, ale bohužel to bylo jednu vteřinu po konci hrací doby a rozhodčí gól neuznali.

        Z turnaje jsme tedy vypadli už v základní skupině se skóre 0:17.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.